Jag heter Fanny och är 18 år. Jag har ställt ut hundar ända sedan jag var liten och på senare år har jag också börjat tävla i Junior handling.  Jag är nu för gammal för Junior handling men ställer ut hundar i rasringen. År 2002 och 2003 tävlade jag sammanlagt 4 gånger på SKK och blev BIS-3 och 2x BIS-4. Jag har också tävlat i Junior handling på GRKs och SSRKs utställningar med framgångar.

År 2004 tävlade jag på 17 av SKKs tävlingar och placerade mig på 15, varav jag vann 8 gånger! Jag kvalade till SM när jag vann på SKK int Avesta. Jag hade lyckan att vinna Svenska Mästerskapen 2004 med långhårstaxen Daniela. Jag vann också den nyinstiftade tävlingen Top Junior Handler, som tilldelas årets vinstrikaste Junior Handler. Jag vann även på SSRK:s största Junior handling tävlingar på Skokloster och Ultuna. Jag vann på Skokloster för tredje året i rad och erövrade därmed vandringspriset Triumph's Junior handler. Jag vann även Junior handlingen på Europavinnarutställningen i Barcelona på lördagen.

2004 tävlade jag med två olika Golden retriever, Vera (Ch Rossmix Please Be My Dream) och Allis (Ch Rossmix No More Waiting), utlånade av kennel Rossmix. Den 3 juli på SKK int Visby tävlade jag för första gången med långh. taxen Daniela (INTUCh NORDUCh Örnbergets Daniela) som jag fick låna av mina kusiner fam. Rhodin, kennel Örnbergets. Vi kom tvåa och efter det tävlade jag nästan bara med Daniela. Vi placerade oss på 13 Junior handling-tävlingar, varav 8 segrar! Daniela är en underbar hund, uthållig, pålitlig, godisgalen och alltid strålande glad, en stjärna! Tack Örnbergets för lånet av den här fantastiska hunden! 

 

European Winner Show
i Tulln,Österrike
3-5 juni
Europamästerskapen i Junior handling!

Jag och Daniela vann Junior handlingen
och blev därmed Europeiska mästare!!!

Domare: Elke Peper

Läs mer om EM här!

 


Cruft's och Världsmästerskap i
Junior Handling 2005

13 mars Birmingham, England
Delad BIS-4
Domare: Luis Pinto Teixeira, Portugal

Läs mer om Cruft's 2005!

 


Svenska Mästerskapen i Junior Handling

11 december, Älvsjömässan
Jag och Daniela vann finalen, blev Svenska mästare och
Årets Junior Handler!
 därmed Sveriges representant vid Världsmästerskapen på Cruft's 2005
Domare: Madelene Thorman                                                    
 
foto: Patricia Rätsep
Det här var andra gången jag tävlade SM, denna gång med Daniela. 56 ekipage hade kvalat och alla var mycket proffsiga. Som jokerhund fick finalisterna visa varsin Siberian Husky. Jag blev utsedd till Svensk Mästarinna och jag ska göra mitt bästa för att representera Sverige på Cruft's 2005!
Jag kommer att visa Golden retriever på Cruft's


Fler bilder från SM


Trötta vinnare...
Daniela vilar på lagrarna!


 

 

Top Junior Handler 2004!
8 x BIS Junior Handler
4 x BIS-2
2 x BIS-3
1 x BIS-5 Fanny Hellström
Bispv.1 18451 Österskär Sweden
+46 8 54068238/ +46 707328273
fanny.hellstrom
@hotmail.com